Het menu vindt u onderaan deze pagina

Tenten verhuur voor groepen

Authentieke tenten voor particulier en bedrijf

Bosjuweel verhuurt authentieke tenten zoals tipi's, freeform- of stretchtenten, yurt / ger, Marokkaanse tenten en bedoe•enen tenten voor kleine en grote groepen. Wij verhuren zowel tenten aan particulieren, voor een weekend weg met vrienden, tuinfeest of bruiloft, maar ook grote of geschakelde tenten voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en als sfeermaker op beurzen, festivals en evenementen.

Compleet feest of evenement op locatie

Bij onze tipi's zijn sfeervolle inrichtingen te huur: wij hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires om uw feest of evenement compleet te maken. Daarnaast bieden wij originele workshops en activiteiten in en rondom onze tenten of bouwen voor uw groep een compleet tentenkamp. Dit alles kunnen wij voor u regelen op verschillende locaties in Nederland en door heel Europa. Wij geven u graag meer informatie. Bel of mail ons.

Compleet groepskamp; verassende activiteiten

Naast een betoverend kamp leveren we originele activiteiten: van een workshop Afro-Braziliaanse percussie tot een houtgestookte hottub of sauna onder de sterren. Kijk op de pagina workshops en activiteiten voor meer informatie.

Is een Bosjuweel tentenkamp geschikt voor u?

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers: training- en organisatieburo's, de evenementenbranche, campings, het onderwijs, bedrijven, de buren.. Wij verzorgen kampen voor groepen tot 1000 personen op vele sfeervolle locaties in binnen en buitenland. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw groep voor een verassend tentenkamp.

 

Prijzen

Klik hier om naar de prijslijst te gaan.
tenten, feesttenten, tentenverhuur
Feeerieke Feesttent
Bosjuweel

tenten en evenementen

Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen
024-3776086
e-mail info@bosjuweel.nl

Marokkaanse tent khaima tent Marokkaanse tenten zijn sfeervol.

tenten bruiloft

Feesttenten maar dan anders..


terug naar boven