festivals
  Het menu vindt u onderaan deze pagina

Tipikamp voor groepen particulieren , bedrijven en instellingen

Het perfecte groeps- of teambuilding-evenement

We richten voor uw groep een betoverend kamp in met authentieke tenten. Zo'n tipi of tentenkamp is perfect voor teambuilding, trainingen, evenementen of gewoon voor een fijn weekend weg. Onze tenten zijn winterhard en verwarmen we indien nodig met houtkachels en kampvuren.

Sfeer en beleving in een Tipikamp

Veel groepen mensen voelen zich prettig in een Tipikamp van Bosjuweel. Het is een belevenis en tegelijk heerlijk ontspannend, met een sfeervolle tent en een knapperend kampvuur. Wanneer was u voor het laatst buiten in de natuur? Mist u dat ook zo? Kijk bij tipi verhuur voor meer informatie over onze tentenkampen.

Compleet groepskamp; verassende activiteiten

Naast een betoverend kamp leveren we originele en actieve activiteiten: van een workshop Afro-Braziliaanse percussie tot een houtgestookte hottub of mobiele sauna. Kijk op de pagina workshops en groepsactiviteiten voor meer informatie.

Op locatie door heel Europa

Onze tentenkampen bouwen we waar u maar wilt door heel Europa. We waren inmiddels in Spanje, Frankrijk, Kroati‘, Groot Brittanni‘, Duitsland, Luxemburg, Belgi‘. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt terrein voor uw activiteiten. Inmiddels hebben we uitgebreide kennis van de mooiste plekjes. Kijk op onze locatie-pagina voor meer informatie. Meer weten? vraag ons informatie.


tipikamp bedrijven
Met uw team genieten in de vrije natuur!
Bosjuweel

tenten en evenementen

Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen
024-3776086
e-mail info@bosjuweel.nl

tipikamp bedrijven Samen tipi's bouwen: perfecte teambuilding!tipikamp bedrijven Bouwen met bamboe: creativiteit gevraagd!

terug naar boven